Frukostföreläsning Scandic Star

| Niki Schönström | Latest news

Välkommen på Frukostföreläsning på Scandic Star, i Lund.
Inspirations föreläsning ”Yoga – meditation i rörelse” med Niki Schönström.

Nyfiken på att utforska hur yoga, andning och meditation kan bidra i ditt liv? Hur du kan skapa mer balans, fokus, energi och harmoni i din vardag och på arbetet?

Under den här föreläsningen ger jag en så enkel beskrivning som möjligt i vad yoga är / kan vara / ger för effekter. Yoga kan beskrivas hur ingående som helst – det är så stort – och det finns så mycket att fördjupa sig i. Men ibland är det bra med enkelhet. Kanske har du nyss hittat in i yogans fantastiska värld, eller så undrar du om det verkligen är något för dig. Framförallt så är yoga ingen QUICKFIX – ha tålamod och låt det ta tid.
Låt oss tillsammans utforska några yogaövningar, andningstekniker och meditationer som håller kroppen i form, lugnar sinnet och som ger energi och fokus.

Tid & Plats:
Torsdagen den 28 november kl 7.30-9.00 på Scandic Star i Lund.

Pris:
Inspirationsföredraget är gratis och Scandic bjuder på enklare frukost. Vid utebliven närvaro debiteras en no show avgift.

Anmälan:
https://simplesignup.se/event/158850

Varmt välkommen och låt dig inspireras in i yogans värld.

……………………………………………………………………………………….

Om Niki Schönström och N Yoga studio
Niki Schönström är diplomerad yogalärare inom Hathayoga, Yinyang, Yinyoga och Moksha yoga och driver N Yoga studio i Lund. En liten och personlig yogastudio där alla kan få den individuella hjälp de behöver har varit Nikis idé sedan öppnandet i augusti 2017. Hon har tidigare jobbat som yogainstruktör på en större studio och kände starkt att hon ville ha mindre och personligare klasser. På N Yoga studio har hon redan en trogen kundkrets som kommer till hennes pass just för att hon arbetar med individuell uppbyggnad av kroppen.
Nikis inriktning är den användarvänliga Moksha yogan. Under sina pass vill hon att alla ska kunna hänga med även om de är nybörjare. Niki fastnade själv för yoga efter många år i ett stressat yrke som sjuksköterska samt som chef inom läkemedelsindustrin. Hon kände att hon behövde en livsförändring och gick helhjärtat in för yogan med en ettårig instruktörsutbildning i Kanada, som var klar 2014. Fortsatta studier inom Yin yoga, Hatha yoga och bindvävs yoga (lärare Jo Phee), har skett kontinuerligt under åren.
För mer info gå till www.nyoga.se, FaceBook och Instagram.

Contact

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
design & produktion:SL Development - Hemsidor, grafisk design oct annat