Workshop Introduktion Ayurveda 29 September

 Varmt Välkomna till denna spännande och intressanta föreläsning!
Har du någon gång undrat över vad det är som gör att människor är så olika? 

Varför vissa är hyperaktiva, rör sig snabbt och pratar oavbrutet medan andra utstrålar grace och stillhet? Varför kan vissa människor äta en femrätters middag och fortfarande vara hungriga medan andra sitter och petar i en sallad? Varför har vissa människor en sprudlande inneboende glädje medan andra tycks bära hela världen på sina axlar?
Varför vissa människor tycks ha lätt att samarbeta med varandra medan andra direkt hamnar i konflikt? Varför blir vissa personer alltid förkylda på våren och hösten?
Varför har vissa människor svårare än andra att gå ner i vikt? Foto Ayush medicineAyurvedan besvarar allt det här med
de tre doshorna: Vata, Pitta och Kapha. Orden är sanskrit och går inte att enkelt översätta till svenska.
Kortfattat kan man säga att doshorna är biologiska energier som styr över alla kroppsliga och mentala processer och som ger varje levande varelse sin egna unika nyckel till hälsa och självförverkligande. Doshorna härrör ifrån de fem elementen; rymd, luft, eld, vatten och jord.

Under föreläsningen berättar Johan om grunderna, dom grundläggande principerna för Ayurveda
och hur det påverkar vår vardag och vad vi kan göra för att hitta en både fysisk, mental och själslig balans på en individuell nivå. Johan kommer i samband med det också komma in på Ayurvedans syn
på kosten och hur maten hjälper oss till välmående. En insikt som kan ge dig nycklar till att med enkla medel skapa en balans och välbefinnande i livet.

Johan är Auktoriserad av Manju Pattabhi Jois att undervisa i Ashtangayogans 1:a och 2:a serie och utbildad Ayurvedisk Hälsorådgivare vid American Institute of Vedic Studies. Johan är omtyckt för sina inkännande händer och tydliga vägledning. Med sin bakgrund som Ayurvedisk Hälsorådgivare har han en djup förståelse för våra olika konstitutioner, Vata, Pitta och Kapha och hur man bemöter dom olika på mattan för att hitta sin balans och komma närmre sin inre sanna natur.
Tillsammans med Camilla Silver driver han Stark Yogastudio i Ljusdal och Hudiksvall och håller workshops runt om i landet och världen.

Datum: 29/9 
Tid: kl: 14.30-17.30

Pris: 600 kr

*Anmälan: email till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
*När du anmäler dig räknas din anmälan som bindande. Det betyder att du genom att reservera en plats binder dig till att betala hela avgiften innan workshopen startar. När workshopen är fullbokat säger vi nej till nya anmälningar och därför är det viktigt att du är medveten om att din plats är unik.

 

 

Contact

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Kung Oskars väg 35
    222 35 Lund
design & produktion:SL Development - Hemsidor, grafisk design oct annat